Tietoa minusta

Kuka olen ja mitä teen?

Mun nimi on Ville Lintula ja mä autan yrityksiä kasvattamaan ja tehostamaan niiden liiketoimintaa.

Uusille asiakkaille teen eniten nettisivu-uudistuksia. Kaksi yleisintä projektia on joko vanhojen sivujen päivitys uusiksi tai sivujen teko uudelle palvelulle tai tuotteelle. Molemmissa tavoitteena voi olla myynnin lisääminen, hakukonenäkyvyyden parantaminen tai vaikka ulkoasun päivitys.

Nettisivujen lisäksi tarjoan palveluita erilaiseen sisällöntuotantoon. Sisällöntuotantoa voi olla perinteinen tekstisisällön kirjoittaminen, mainokset, esitteet tai infograafisten videoiden teko.

Toimintatavat

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2013 asti ja olen huomannutkin muutaman toimintatavan, joilla helpotetaan molempien taakkaa projekteissa.

Nopeus

Nopeus ei tarkoita hosumista, vaan selkeitä toimintatapoja ja aikatauluja. Kun aikarajat ovat selvillä molemmilla, niin projektin aikana ei tarvitse pelätä, että tuleekin jotain tärkeämpää tekemistä vaan projekti etenee sulavasti valmiiksi asti. Ennen aloittamista sovimme selkeän aikataulupohjan, jota seuraamalla projekti saadaan valmiiksi ilman ylimääräistä pusertamista.

Pystyn toteuttamaan projekteja äärimmäisen nopeallakin aikataululla. Esimerkiksi nämä sivut (tai niiden ensimmäinen versio) valmistuivat yhdessä päivässä. Silloin minulla täytyy olla vain hyvin tietoa tuotteesta sekä yksinkertaiset toiveet sivustoa varten.

Helppous

Aloituksen yhteydessä listaan selkeästi mitä tietoja tarvitsen sinulta. Saat olla projektissa mukana juuri sen verran kuin haluat. Kokonaisuus on mietitty niin, että sinulle ei jää tarvittaessa muuta tehtävää kuin ilmoittaa toiveesi ja antaa kommentit edistymiselle.

Myös tarjouksen pyytäminen on suunniteltu mahdollisimman helpoksi. Pyydä tarjous täältä ja saat ensimmäisen demon sivuston ulkoasusta sekä rakenteesta hinnan kanssa.

Jatkokehitys

Suunnittelen sivut aina niin, että niitä on mahdollisimman vaivaton jatkokehittää tulevaisuudessa. Projektin jälkeen teen mieluusti päivitystöitä ja kehitystä sivuille. Minulla onkin useita jatkuvia asiakkaita, jotka tilaavat uusia mainoksia, sisällöntuotantoa tai muuta materiaalia nettisivuprojektin jälkeen.

    Lähetä viestiä