Alan kovin takuu

villelintula-logo

Räätälöidyt verkkosivut nopeasti ja laadukkaasti

Oletko miettinyt joko uusien verkkosivujen tekemistä tai nykyisten sivujen päivittämistä? Olet oikeassa paikassa. Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin saat tarjouksen seuraavan arkipäivän aikana.

Miksi tilaisit verkkosivut minulta?

Alan kovin takuu

Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen, niin saat rahat takaisin 110 prosenttisesti. Tienaat siis pahimmassa tapauksessa riihikuivaa rahaa. Takuuehdot sovitaan aina projektin aloituksen yhteydessä.

Nopeus ja asiakaslähtöisyys

Nopeus ei tarkoita hutilointia, vaan toimivia prosesseja sekä automatisoituja vaiheita. Yleisimmät projektit kestävät vain 2-3 viikkoa.

Laatua ja kestävyyttä

Yleisimpien tekemieni verkkosivujen elinikä on 5-10 vuotta. Verkkosivujen hinta kuitenkin maksaa yleensä itsensä jo takaisin ensimmäisten kuukausien aikana.

Mitä ongelmia verkkosivuprojekti ratkaisee?

Tarvitsetko lisää myyntiä ja asiakkaita nopeasti? Etkö saa yhteydenottoja sivujesi avuilla?

Onko verkkosivuillasi teknisiä ongelmia, kuten hidas latausaika, rikkinäiset linkit yms?

Haluaisitko uudistaa verkkosivujesi ulkoasun ja ilmeen?

Eikö sivustosi yhteydenottolomake toimi? Saatko roskapostia yms.

Pitäisikö sinun päivittää sivuillesi uusia sisältöjä, mutta sivujen muokkausohjeet ovat hukassa?

Onko verkkokaupassasi ongelmia, joita ei saada korjattua mitenkään?

Monesti ongelmien kanssa tuskaillaan liian pitkään. Jatkuvaa huomiota vaativat ongelmat voitaisiin korjata nopeasti jopa parin viikon projektin avulla.
Monesti ongelmien kanssa tuskaillaan liian pitkään. Jatkuvaa huomiota vaativat ongelmat voitaisiin korjata nopeasti jopa parin viikon projektin avulla.

Asiakkaiden kommentteja

Ville Nevalainen

”Nyt Espoon Rakennesuunnittelun sivut vastaavat meidän toimintaamme – luottamusta herättävällä ja freesillä sivustolla iso merkitys meidän markkinoinnille ja myynnille. Olen todella tyytyväinen sekä lopputulokseen että projektiin. Pystyin alusta asti luottamaan sujuvaan etenemiseen. Hyvin jäsennelty ja selkeä projekti auttoi hahmottamaan etenemistä ja sivusto valmistui nopeasti.”

Ville Nevalainen
Toimitusjohtaja, Espoon Rakennesuunnittelu Oy

Tom Sederqvist

”Yhteistyö Ville Lintulan kanssa on sujunut loistavasti vuosien saatossa. Lähdimme yhteistyössä uudistamaan yrityksemme kotisivuja parantaaksemme mm. tuoteryhmien selkeyteen, helpomman tuotteiden etsimeen/löytämiseen ja selkeämpään ulkoasuun. Projektin aikana yhteistyö sujui loistavasti ja Villen hyvä ammattitaitoa päästiin hyödyntämään projektin ajan. Olemme erittäin tyytyväisiä.”

Tom Sederqvist
Avainasiakaspäällikkö, Liikennetuotteet Oy

Jenni Ahokas

”Ville on tehnyt meille useammat nettisivut ja homma on aina toiminut moitteettomasti! Projekteissa aikataulut on aina pitänyt ja jälki ollut priimaa! Ville on super ammattilainen, jonka kanssa on kiva tehdä töitä!”

Jenni Ahokas
Founder of Smuuti Skin, CEO at Beautyko & Bearel

Markus Lammi

”Meillä ongelmana oli kokonaisuutena yrityksen markkinoinnin toteutus. Villen kanssa lähdettiin yhdessä suunnittelemaan missä olemme hyviä ja mitä haluamme asiakkaille tarjota. Ville on fiksu kaveri joka ymmärsi näppärästi mitä haluamme markkinoinnilta.”

Markus Lammi
Toimitusjohtaja, Lapin Talotekniikka

Sari Selkälä

”Kun on osaavat kumppanit, työkään ei tunnu aina työltä. Kiitos sivuston toteutuksen tekninen taituri Ville Lintula; luit välillä ajatuksemme ennen kuin ehdimme itse ajatella.”

Sari Selkälä
Yrittäjä, viestinnän asiantuntija

Nelli Kivinen

”Ville pitää huolta asiakkaastaan tavalla, joka saa varmasti palaamaan takaisin. Erinomaista palvelua ja hieno lopputulos. Ostin Villeltä nettisivujen freesaamisen ja pientä updatea etusivulle. Mun nettisivu ei toiminut tarpeeksi nopeasti ja sen ongelman Ville korjasi (lisäksi monia muitakin!). Sivun latausnopeus tuli 7 sek alas 2,5 sekuntiin joka on jo paljon parempi lopputulos. Joka käänteessä sain vastauksen kaikkiin kysymyksiin ja apua ongelmiin.”

Nelli Kivinen
Suomen positiivisin valokuvaaja!

Miten verkkosivuprojekti etenee?

Ensimmäinen vaihe on tarvemääritys, jossa määritellään selkeästi verkkosivuston tavoitteet ja kohdeyleisö. Rakenne suunnitellaan tämän pohjalta, hahmotellen sivuston pääosat ja niiden keskinäiset suhteet. Tämä vaihe luo vahvan perustan projektin jatkokehitykselle ja auttaa ymmärtämään, mitä tarvitaan.

ville-naama

Ville Lintula
ville@villelintula.fi
0405095167

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin saat tarjouksen seuraavan arkipäivän aikana.

Saat vastauksena myös juuri päivitetyn referenssilistan.

    Tarjouspyynnön pyytäminen ei sido mihinkään. Saat kirjallisen tarjouksen sähköpostilla.

    Aikaisempia toteutuksia